30/4/12

ANEM DE BATEIG

Hi ha molts tipus de celebracions, però quan són per als més petits més m’agraden!
L’encàrrec era fer un detall de bateig, per una nena parisenca i molt maca… els pares volien una cosa dolça, però també una cosa que perdurés en el temps… i després de donar-hi voltes aquí teniu el resultat!
'drapets' ha trencat fronteres!
















 aquest per les senyores, unes galetes amb el nom de l’homenetjada i un clauer de patchwork



aquest altre pels senyors, una galeta amb etiqueta de la petita i la data del bateig






















28/4/12

MANTA TOT TERRENY

una manta 'tot terreny'... una manta pel sofà, pel llit, per abrigar-se, per estirar-se... fa temps que es va acabar, tenia pendent fotografiar-la i ja us la puc ensenyar.... 









les mides d'aquesta manta són: 1.28 m x 2.10 m






gràcies a la Marta (TM) hem aconseguit aquests colors tan xul.los!

27/4/12

N'HEM REGALAT TANTS...

amics... companys de feina... cunyats... tots els embarassats del nostre entorn... naixement... nadons... què regales?... la mare fent mantes de patchwork... com ho aprofitem?... una manta?... un coixí?... per endur a qualsevol lloc... que no ocupi... per abrigar... per jugar... per canviar... per dormir... el primer que vam fer va agradar tant... vam repetir la fórmula... hem perdut el compte... n'han vingut molts més... de tots colors... de diferents dibuixos... aquí us deixo l'últim... com no, el del meu fill... és tendra... no trobeu...?




una manta?


un coixí?






un coixí-manta!!!! 


CASETES DE JOGUINA

venint del ram de la construcció no podia ser que no us ensenyés alguna casa per algun lloc! un bon invent per decorar... jugar... o col.lecionar! aquí us la deixo...


 aquesta va ser la primera i la vaig regalar a una amigueta del meu fill!




aquesta altra, la vaig fer amb teles que em van sobrar d'una manta pel meu fill, l'estic apunt d'acabar i que aviat us l'ensenyaré....




PER NO PERDRE PÀGINA

pels aficionats a la lectura (m’incloc) aquí us deixo un encàrrec d’última hora que m’han fet; un punt de llibre de patchwork , fet amb diferents tipus de teles i totalment personalitzat! 
poden ser de tots colors, llisos, estampats,  amb el nom, petits, rectangulars, quadrats... un bon detall pels grans lectors!!!!









25/4/12

ROBA NETA - ROBA BRUTA

quan vaig saber que estava embarassada tocava fer bosses, mantes, pitets... que necessitaria per quan arribés el meu fill; una d'aquestes i de les primeres que em faria falta serien les bosses per posar la primera muda a l'hospital, donar la neta i emportar-se la bruta, on posar els panyals, bodies, robeta... no us podeu imaginar com anava el meu marit amb bosseta cap aquí cap allà... però després de 6 mesos continuo fent-les anar, quan marxem els caps de setmana, quan tinc la necessitat de portar una muda... són útils útils!














PITET? CORBATA? PORTAXUMETS?...

Una peça molt útil és la que us ensenyo a continuació: un pitet - portaxumets! Qui no té un fill petit que no babegi? que no porti xumet? és fantàstic, perquè amb aquest invent aconsegueixes tenir la roba seca...I a més, és molt elegant sembla que porti corbata...!









gràcies Marta pel patró!



23/4/12

BONA DIADA DE SANT JORDI

avui, fa just una setmana, uns amics em van demanar per l'aniversari del seu fill (coincidint amb Sant Jordi) si els hi podia fer unes galetes; unes galetes especials; unes galetes de dracs i roses; no sabeu el que vaig voltar per trobar el motlle del drac! però finalment ho vaig aconseguir, l'últim que quedava... vaig tenir sort... ha sigut una setmana laboriosa i plena de paciència, de fornades, sucre i colors! 
divendres el matí el meu marit se les emportava per entregar, embolicades i empaquetades, però no de qualsevol manera, tot pensat... caixeta blanca de cartró per un costat, bosseta amb llaç per les roses per l'altre, bosseta amb gomet pels dracs, cordill, i feia poc m'havien enviat una foto de l'homenatjat... i vaig acabar lligant-la amb el cordill... inspiracions d'última hora! 
senzill però elegant a la vegada... ja que el més important i protagonista era a l'interior!






 el divendres al vespre vaig rebre un video de l'homenatjat... molt content amb les seves galetes!!! un gran detall i jo més contenta encara!!!!!!! (prova superada!!)







aprofito per desitjar-vos virtualment a tots una bona i DOLÇA diada de....
SANT JORDI!