23/4/12

BONA DIADA DE SANT JORDI

avui, fa just una setmana, uns amics em van demanar per l'aniversari del seu fill (coincidint amb Sant Jordi) si els hi podia fer unes galetes; unes galetes especials; unes galetes de dracs i roses; no sabeu el que vaig voltar per trobar el motlle del drac! però finalment ho vaig aconseguir, l'últim que quedava... vaig tenir sort... ha sigut una setmana laboriosa i plena de paciència, de fornades, sucre i colors! 
divendres el matí el meu marit se les emportava per entregar, embolicades i empaquetades, però no de qualsevol manera, tot pensat... caixeta blanca de cartró per un costat, bosseta amb llaç per les roses per l'altre, bosseta amb gomet pels dracs, cordill, i feia poc m'havien enviat una foto de l'homenatjat... i vaig acabar lligant-la amb el cordill... inspiracions d'última hora! 
senzill però elegant a la vegada... ja que el més important i protagonista era a l'interior!






 el divendres al vespre vaig rebre un video de l'homenatjat... molt content amb les seves galetes!!! un gran detall i jo més contenta encara!!!!!!! (prova superada!!)







aprofito per desitjar-vos virtualment a tots una bona i DOLÇA diada de....
SANT JORDI!

7 comentarios:

  1. eo guapa!!! no saps quina il.lusió ens ha fet.. i com anava de content al cole el meu peque.. moltes gràcies, ets una artista... muaks!

    ResponderEliminar
  2. Realment ets una artista!! Feliç i dolç dia de Sant Jordi per vosaltres també! Una abraçada!

    ResponderEliminar
  3. Això passa d´artista!!! , quina idea i paciència , quin colorido....., quin gust menjar aquestes galetes.... i com no quina il.lusió saberles fer i poder complaure l´encàrrec.
    MOltes feliticats i tu també disfruta de la diada.

    ResponderEliminar
  4. Mmmhhh!Quina bona pinta!Espero que me n'hagin guardat alguna...Enhorabona!Ha quedat preciós! Berta

    ResponderEliminar
  5. ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
    al.lucinant
    jo també ho vull fer això, m'hauràs de fer un tutorial ho sento!

    ResponderEliminar
  6. moltes gràcies a tots pels vostres comentaris!!!!

    ResponderEliminar
  7. Mmmm q bo.... amb aquest aspecte tant bonic i ple d color segur estaven x lleparse els dits!l Aran, l Adria i jo ens haguessim menjat unes quantes... i el miguel segur tambe! Jo vaig estar buscant x sant andreu x comprarli a l adria x berenar i res d res.... has d venir a sant andreu a. montar un xiringuito aixi! Segur trionfas!!

    ResponderEliminar