30/5/12

RECORDS D'INFÀNCIA

Segur que molts de vosaltres quan éreu petits la mare us manava anar a buscar el pa amb bossa de roba. Un costum que es va anar perdent... i que actualment sembla que torna a créixer... per què no us en regaleu una d'original i us deixeu transportar al record de l'olor i l'escalfor del pa acabat de fer de la vostra infància? 













7 comentarios:

  1. mmmmm....quants records de cop!

    ResponderEliminar
  2. Tens tota la raó, a mes el pa amb les bosses de plàstic queda totalmet diferent, es ben be la mala costum que hem agafat.
    Bona idea de recordar-ho i felicitats per lo bonica que ´es

    ResponderEliminar
  3. Quina llàstima que hi hagi molt poca gent que faci servir la bossa del pa...es conserva molt millor! Ara que, potser si veuen aquesta que has fet s'animen!!! És preciosa Helena, m'encanta! Trobo molt original el fet d'escriure "pa" en diferents idiomes, bé, o això m'ha semblat!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si si... s'ha de recuperar aquesta tradició primer perquè es conserva millor i segon per no consumir bosses de plàstic!!! i ho has vist bé...! és pa amb diferents idiomes....inspiracions d'última hora! :)

      Eliminar
  4. Tant de bó tothom es concienciés amb el tema del recliclatge, aquest és un pas més que és podria potenciar, no et sembla??
    Es podria organitzar com un concurs per dissenyar la bossa més original, no sé i donaré voltes sobre això.
    Una abraçada.

    ResponderEliminar
  5. Bonica bossa. Ja vaig aun forn on ens han regalat una de roba. Un gran detall i molt ecologic.

    Un petonet.

    Olga

    ResponderEliminar
  6. M'agrada moltíssim!!! I és veritat que s'ha anat perdent aquest costum...a veure si torna! Jo en vaig comprar una a sitges i la tinc a la meva llista de coses per fer!
    Una abraçada!

    ResponderEliminar