24/7/12

DOLÇ ESPAI NADÓ

Durant la lactància amb el meu fill m'he estat reunint amb un grup de mares i professores / doules cada dilluns. Havia de durar un trimestre i al final hem allargat tant com si fos un curs de l'escola.
A principis de juliol es va acabar i vam decidir celebrar el final de curs, de seguida una va dir, jo portaré refrescos, l'altre coca i l'altre coses per picar i jo, com podeu endevinar, vaig proposar portar galetes.
Pensant, pensant... van sortir aquestes galetes. Unes gracioses per menjar allà i les altres personalitzades per a cada infant. A elles crec que els hi van encantar, a mi també i a vosaltres?

Aquestes galetes són un èxit assegurat per a qualsevol celebració!











      






Aquest post el dedico a totes les 'mamis' que hem compartit aquests mesos agradables i que de ben segur continuarem compartint!

6 comentarios:

  1. Són genials aquestes galetes! Totes diferents i totes tan maques!!! Segur que les mamis van quedar encantades amb el detall!!

    ResponderEliminar
  2. És un bon detall i per part de totes unes bones setmanes de convicència
    Felicitats per vosaltres i els vostres fills

    ResponderEliminar
  3. Una passada com sempre, el patchwork que he vist fins ara perfecte, i les galetes......són ....són....

    ResponderEliminar
  4. Son una cucada. M'agradan molt.

    Un petonet.

    Olga

    ResponderEliminar
  5. Quin detallàs Helena...Les rodones són una cucada i les de record són genials, deurien estar encantades! Un detall molt i molt dolç, tan com la lactància materna oi?

    ResponderEliminar
  6. Aquestes galetes fan venir aigua a la boca, però són tan maques que és una llàstima menjar-se-les. Com que veig que són personalitzades ja hi pensaré quan tingui una celebració. Petonets!

    ResponderEliminar