21/10/12

'HI HAVIA UNA VEGADA...'

'Once upon a time' va ser el començament d'aquesta comanda, un regal de boda entre dos amigues molt especials. Qui me l'ha encarregat volia que apareixés aquesta frase. Primer de tot havia de ser un coixí, després un coixí-manta... i com ja veieu al final ha acabat essent una manta (1.00 x 1.60 m). 
Volien un regal especial, original i únic, en el qual van escollir les tonalitats per a que fossin adients als seus destinataris. 

La veritat jo estic orgullosa del resultat. 

En aquest cas és un regal de boda, però pot ser un bon regal per qualsevol ocasió; sobretot ara que s'acosta la temporada de regals de NADAL. 
Un bon detall per totes aquelles persones més properes i estimades, ja que es tracta d'un regal econòmic, únic i personal, i alhora un producte 'original handmade' garantitzat.

Us animo a disfrutar de les següents fotografíes tant como jo he disfrutat preparant-les:


















13 comentarios:

  1. Quines coses més boniques que fas,segur que qui les rep deu estar encantat de la vida ! Sempre utilitzes unes robes molt maques.

    ResponderEliminar
  2. Es-pec-ta-cu-lar!!!
    M'encanta! Les tonalitats són una passada
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  3. Increible!! La convinació és fantàstica i el reportatge fotogràfic una passada!

    ResponderEliminar
  4. Hola, encontré tu blog por casualidad y estoy verdaderamente sorprendida de toto lo que haces, es una pasada, tienes todos los trabajos con unas tonalidades y con un gusto exquisito ,te felicito por todo lo que vemos , es verdaderamente espectacular.
    Sigue asi porque es un placer ver las cosas con tanto detalle
    Muchisimas felicidades, soy una seguidora mas.
    Joaquina

    ResponderEliminar
  5. Com cada setmana no deixo de passar per el teu blog, però quina passada de manta!!!!! amb quina il.lusió regalarán aquesta manta!
    Felicitats novament

    ResponderEliminar
  6. Super!!!. Molt alegre. Felicitats.

    Un petonet.

    Olga

    ResponderEliminar
  7. Una preciositat Helena...amb aquestes teles i aquestes tonalitats és un gran encert. M'agrada moltissim!!!!! A mi m'encantaria que me'l regalessin ;)

    ResponderEliminar
  8. quina xulada de regal!!! M'encanta!

    ResponderEliminar
  9. Genial!!!!
    Molt i molt bonic.
    Fins aviat!

    ResponderEliminar
  10. M'encanta. Aquest regal de boda l'entregaré amb molt de gust, perquè estic segura que els nous nuvis els hi encantarà, de fet els hi emocionarà. Us explico la història???... havia d'assistir a la boda d'una molt i molt bona amiga meva a Tenerife, però no hi podia anar perquè tinc un bebito de 4 mesos i un altre belluget de 3 anys que ha començat cole.... vaja que per mi era una pena no estar amb ella.... i vaig pensar, en comptes de donar-lis diners... alguna cosa que els hi acompanyi en aquesta nova història que han de seguir construint, així doncs al final pensant-pensant i amb molta ajuda de l'Helena he aconseguit un dels millors regals que he fet mai, una manta on espero construeixin un nou conte... i si alguna vegada tenen fills puguin jugar a sobre d'ella i els seus pares els hi puguin explicar moooolts contes... i si no en tenen, doncs que puguin jugar amb la mixita, la seva gateta.... sempre amb les ungles ben talladetes!!!

    Gràcies Helena. Moooolt agraida
    PD: Ja us explicaré com acaba.... és a dir, la reacció dels nuvis

    ResponderEliminar
  11. No m'extranya que li agradi a la Susana, ha quedat molt maca, i les teles genials!!!
    Anna

    ResponderEliminar
  12. Ohhh!!! T'acabo de descobrir i t'haig de felicitar perquè fas coses precioses!! En concret aquesta manteta m'ha enamorat. Jo tinc pendent de fer-ne una per a la meva petita Emma.
    Et segueixo!
    Un petó!

    ResponderEliminar
  13. Jijiji, perdó acabo de veure que és un coixí...
    Això em passa per enamorar-me i no llegir abans! ;)

    ResponderEliminar