3/11/12

'en el coche de papá...nos iremos...'

Una cançó encertada per aquesta bossa per la roba que em van encarregar. 
Resulta que l'Eudald havia d'anar de colònies amb l'escola. Perquè no perdés la roba, la tornés ordenada a casa i tampoc perdés la bossa, la seva mare em va demanar ajuda.
Va funcionar, sí...!!!! resulta que uns dies després em vaig trobar la mare i em va dir que havia tornat tot a casa i la bossa plena!!! Havia funcionat i jo contenta perquè fos així!

A vosaltres us agrada? 

















8 comentarios:

  1. T'ha quedat molt maca aquesta bossa.

    Anna

    ResponderEliminar
  2. Ai Helena!!! Quina bossa, per favor!!! Molt, molt, i molt XULA!!! M'encanta la combinació de blaus i vermells, i la tela dels cotxes és una xulada ;) Fins demà!

    ResponderEliminar
  3. Preciosa Helena!!!!! De debó, una passada! Com tot el que fas!
    Et puc preguntar una cosa? On compres aquests 'topes' de colors per les bosses?? Fa temps que hi vaig al darrere...però de moment sense cap èxit!
    Fins aviat!! I gràcies!!

    ResponderEliminar
  4. Com sempre felicitats , molt i molt alegre i te un colors molt vistents

    ResponderEliminar
  5. Quina bossa més xula! Les robes són fantàstiques, sobretot la dels cotxes! I a més és super pràctica!

    ResponderEliminar
  6. Repito las felicidades de la entrada anterior, una bolsa con mucho gusto , unos coches muy graciosos me encanta pasar por tu blog
    Hasta el próximo lunes
    Joaquina

    ResponderEliminar
  7. A part que la bossa t'ha quedat molt maca (m'agrada molt el nom en vermell, de conjunt amb el cotxet vermell que hi ha a la roba de cotxes), trobo que la mare va trobar una idea genial per a fomentar la responsabilitat de l'eudald: amb una bossa així de xula no es va oblidar de recollir la roba bruta i tornar-la tota a casa!

    ResponderEliminar
  8. A nosaltres ens va encantar.. ja saps que la germaneta de l'Eudald (l'Arlet) va de colònies el curs vinent o sigui que el dia que tinguis una bona idea.. en necessitem una altre. Moltes gràcies per tot. Un petó als tres!!

    Cristina

    ResponderEliminar