22/11/12

MOLTES FELICITATS BAMSA!

La Kathy, una amiga marroquina, em va demanar si li podia fer el pastís del 10è aniversari de la seva filla Bamsa.
En principi no ho anaven a celebrar però resulta que la filla estava moixa perquè a un company de la classe se li va morir el pare. Així que la seva mare per tal d'animar-la una mica va decidir fer una petita celebració.
Avui era el gran dia, a les 7 de la tarda li feien la sorpresa. A les 6 la mare venia tota contenta a buscar-lo, no sabia com seria aquest i només de veure'l li ha encantat. 
La sorpresa més gran, però, ha estat al final quan li he dit que era un regal de 'drapets'. L'hauríeu d'haver vist! quina abraçada, petons i llàgrimes m'ha regalat! 
Com dic jo, quantes coses es poden fer per veure el somriure dels nens i com de bé se sent un!!!!  
Espero que la Bamsa hagi tingut una bonica festa d'aniversari amb la seva família!



 







6 comentarios:

  1. Això no és un detall, sino un detallàs , noia quina alegria en la casa els vas portar , aquesta nena tindrà un record per la resta de la vida
    Felicitats

    ResponderEliminar
  2. Un detall molt bonic per part teva i un pastís molt escaient per una nena de 10 anys que imagino deu tenir l'època del rosa !!
    Segur que la vas fer molt feliç !

    ResponderEliminar
  3. Quina passada! No m'extranya que s'hagi emocionar!
    Un petonet

    ResponderEliminar
  4. Ohhhh, Helena, un súper detallàs per part teva. Un gest PRECIÓS, igual que el pastís. Fins i tot jo m'he emocionat llegint l'entrada...un petó!

    ResponderEliminar
  5. Quina passada!!! Jo no sabia aquesta part teva "dolça" quin pastís més xulo!! I quin gran detallàs per part teva. Ja m'explicaràs dilluns tot això dels dolços...

    ResponderEliminar