14/2/13

105

El post d'avui serà una mica diferent. Us explicaré una mica la història de com va anar tot.

Un dia vaig rebre una proposta per part d'un amic. Resulta que per l'empresa que treballa havia de gestionar /organitzar una convenció per tal de celebrar l'aniversari d'un producte 'Equave'.  No volia pastís, ho trobava massa convencional. Va pensar que volia fer una cosa diferent: un pastís individual per a tots els assistents... 
Va trobar el que buscava : 'CUPCAKES'!
Sí, sí, però necessitava 105 unitats!!!!

Després d'intercanviar vàries converses vam trobar el 'cupcake' perfecte per la convenció.
'Drapets' va decidir que aquest seria de color blau-anyil, (color del producte 'Equave'), seria entregat dins d'una caixa transparent per convertir-lo en un objecte de desig i, a la vegada, amb l'empaquetat, hi aniria una espelma per tal que tothom pogués bufar i apagar-la a la vegada, juntament amb una targeta de referència del producte. 

Un cop feta la mostra vaig començar a recopilar tot el material (és que 105 són 105!!!). 
La previsió era molt important, tenir-ho tot a punt, els cupcakes acabats de fer (ben tendres) i que no faltés de res; així va ser, el dia previst estava tot empaquetat i preparat per l'entrega. 
Finalment, per la tarda i una vegada finalitzada la convenció, vaig rebre una trucada de l'organitzador confirmant que tot havia anat sobre rodes i que van fer curt... molta gent en volia més! 

Un altre èxit de 'drapets': disseny elegant i qualitat del producte entregat. 
Jutgeu vosaltres mateixos:















Moltes gràcies Paco per confiar en 'drapets' !!!

16 comentarios:

  1. Quin super projecte de Drapets!! Moltes felicitats!
    Ets una artistassa i per molt molt anys. He al.lucinat amb el bon gust, l'exquisit de tot plegat, quin elegància.
    Petonets

    ResponderEliminar
  2. De nou em trec el barret Helen! Una classe magistral d bon gust, elegància, estil i saber fer. M'han encantat aquests super cupcakes! Genial genial! Cada dia et superes... Un petó gran gran

    ResponderEliminar
  3. No tinc paraules quasi per deixar cap comentari, perquè no se per on començar,crec que és un conjunt de coses a la perfecció.
    Cal dir moltes i moooooooooltes felicitas!!!!!
    (Ets ùnica)

    ResponderEliminar
  4. Hola Helena es espectacular solament miran les fotos , es natural que es quedessin curts , Yo també en voldria mes que un sol.

    ResponderEliminar
  5. Quin bon gust!!! m'encanta!!! De debó, ho trobo espectacular! un bon gust increible!! i aquest color... m'encanta! i la presentació i les fotos, tot!!! Felicitats!!! xapo!!!
    petonets!

    ResponderEliminar
  6. M'has deixat amb la boca oberta!!!!!!!!! Quina meravella i quina pinta no m'estranya que es quedessin curts!!!! Felicitats est una artista. Molts petons

    ResponderEliminar
  7. ES-PEC-TA-CU-LAR...TOT!!!! Ets única per tot Helena, en la combinació, la preparació, la presentació...amb tu encerten segur!!!! Muaks!!!!

    ResponderEliminar
  8. Preciós, pareix mentida com un sol cupcake pot tenir tanta presència. Aquests són un cupcakes joia.

    ResponderEliminar
  9. Uuuuaaallaaaa!!!! Impresionant Helena!!!! Ets única!!!! M'encanta!!!!
    Anna

    ResponderEliminar
  10. Estic al·lucinant.....és una passada!!!!!! moltissímes felicitats per aquesta feina tan ben feta, tan preciosa, i tan dolça!
    maria

    ResponderEliminar
  11. És fantàstic!!! Sempre que tinc un nou correu de drapets em pica la curiositat i m'encanta obrir-lo, aquests "cupcakes" són una meravella, felicitats!

    ResponderEliminar
  12. T'en quetat presiosos. El color m'encanta.

    Moltes felicitats.

    Un petonet.

    Olga

    ResponderEliminar
  13. INSUPERABLE!! ESPECTACULAR!! IRRESISTIBLE!! Nena, quina passada! En algun moment o altre de la meva vida espero poder-te fer un encàrrec com aquest o semblant!! Moltes felicitats!!

    ResponderEliminar
  14. Impressionant Helena!!!! Impressionant...

    ResponderEliminar
  15. Increïble el goig que fan tots junts i una monada quan els veus un a un! La capseta on els vas posar és una "bonicura" ; )

    ResponderEliminar