14/4/13

CAMPANADES DE BODA...

Fa 8 anys que conec a la Paula, va sorgir una amistat d'aquestes que la vida et regala, ens hem entès i hem viscut experiències conjuntes. Finalment aquest mes de gener es va casar amb el Jordi.
Volia preparar-ho tot fins a l'últim detall, que fos un dia emotiu i per recordar sempre. 

Vam estar parlant d'idees que ella havia anat recollint i jo n'hi vaig introduir alguna que altre!

Així que el resultat van ser uns detalls personalitzats, pensats per emocionar a cada una de les persones i mostrar que es recordava d'elles, n'hi havien de tots tipus si voleu, m'acompanyeu???? Us els mostraré a continuació....


uns clauers per ells i per elles,...
















unes bossetes per unes amigues, la sogra i com no una per la núvia...









una funda de llibreta pel marit per escriure la seva història del camí conjunt,...










 i per endolcir la festa.... uns deliciosos cupcakes...











Va ser un gran dia, on començant per ells es desprenia finura, delicadesa i elegància!
Em va encantar posar el meu granet de sorra en aquest gran dia...










15 comentarios:

  1. Helena, no tinc paraules...tot és una preciositat!!!
    Un petó ben gran!

    ResponderEliminar
  2. helena..estic al.lucinada... però A L . L U c I N A dA.... preciòs tot.. felicitats... nOe

    ResponderEliminar
  3. que detalles mas bonito y ademas super delicados me encantan
    besss

    ResponderEliminar
  4. No pares!!! és preciós!!!! finura complerta!!!
    Felicitats!!!

    ResponderEliminar
  5. Quina passada!! Voldria tornar-me a casar sols per poder regalar aquestes cosetes, jejeje... M'agrada tot des del principi fins al final! moltes felicitats als nuvis i a tu pe aquests detallets tant espectaculars!!

    ResponderEliminar
  6. OOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHH, quina preciositat tot! mare de deu, i quina feinada fer tot això! Segur que amb va ser un dia per recordar tota la vida, i més amb tots aquests detalls tant personalitazats! Moltes felicitats per tu, i també moltes felicitats a la teva amiga! petonets!!! :)

    ResponderEliminar
  7. IM-PRES-SIO-NANT.... QUINA PASSADA... NO TINC PARAULES!!!!! Ooooohhh!!! Helena! Jo també voldria tornar a celebrar una festa per comptar amb les teves preciositats de creacions! Quina dolçor en tot plegat! La funda de llibreta és... és... ooohhh!!!! les bossetes, amb les lletres,la puntilleta, la floreta de ganxet... toooooot és impressionant! I vas fer cada clauer amb un nom diferent??????? per cada convidat????? IM-PRES-SIO-NANT... IM-PRES-SIO-NANT...
    Moltíssimes felicitats, Helena... suposo que, com m'ha passat a mi, tota la gent que vegi el teu blog i les teves cosetes quedarà meravellada... és una ARTISTASSAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jejeje ja veig que has vist l'entrada eh!!!! i t'ha agradat? espero que igual que el detall que t'he fet!!!! ;) doncs si si cada clauer amb el nom dels convidats sort que la quantitat no era excessiva... jijijiji a mi també m'agradaria poder fer una festa per fer uns detalls com aquests!!!

      Eliminar
  8. Helena...estic impressionada...i emocionada!!! Nena, preciós tot, amb un gust exquisit, COM SEMPRE, amb el segell de Drapets, inconfundible!!!!
    Ahhh, i crec que t'has pensat que la Cristina d'abans era jo, jejejejeje!!! oi???? Ets única...i el mocador que m'has regalat és preciós, M'ENCANTA!!!! Gràcies un altre cop...jo també espero poder compartir molts moments amb tu ;) Muaaaaaaks!!!
    I quan em toqui una festa similar, et contracto segur!!!!

    ResponderEliminar
  9. Tot GENIAL!!!!!!!!!!! Quina passada i quina feinada!!!!!!! M'agrada tot, tot i tot. Tinc de parlar amb tu per una celebració, mes detalls al teu correu. Molts i molts petons.:))))))

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. T'agrada? doncs ja saps quan vulguis sóc tot orelles... ;) petons

      Eliminar
  10. Ostres Helena m'has deixat amb la boca oberta!
    La Paula i el Jordi són molt afortunats de comptar amb una amiga com tu. En cada detall és veu l'amor i el temps que hi has dedicat. M'agrada molt el teu estil i la perfecció que tenen les teves creacions.
    Dissabte va ser un plaer estar al teu costat i vaig aprendre un munt de tu. Moltes gràcies per ajudar-me !
    Molts petonets

    ResponderEliminar
  11. Helen, no tinc paraules, porto mitja hora amb la boca oberta!!! és preciós TOT!!! tans detalls, quina festa mes emotiva, m'ha encantat!
    Molts petons!

    ResponderEliminar