23/1/14

EL BATEIG DEL NIL...

De recordatoris / detalls de bateig 'drapets' ja en porta uns quants, tots ells amb la mateixa essència però adaptats a les necessitats i gustos de cada família.

Per això els pares del Nil, des de Puigcerdà, no van dubtar a contactar amb mi si podia fer els del seu fill. Tenien clar el que volien, però el que em va resultar més emotiu va ser l'escrit que van voler que hi posés. La veritat que era pur sentiment i amor incondicional.
Només amb un parell de mostres vam trobar el recordatori ideal per ells. 

Tot i el pas del temps (des de l'entrega fins a data que ho publico) continuo pensant que transmeten puresa, finura i una elegància extrema.





















7 comentarios:

  1. No tinc pas paraules avui Helena....El record és preciós, m'he enamorat. I l'escrit, és dels que m'agraden a mi...senzill, però pur sentiment. Un petonàs guapa!

    ResponderEliminar
  2. Realment les paraules mes boniques són les que surten del cor!!! i si acompanyem la pressentació l´encert és assegurat!!!
    Felicitats!!!

    ResponderEliminar
  3. Uaaau quins detall més bonics, com dius tu són pura elegància i fins. Ets una artesana de cap a peus. Aquest record d'en Nil són sentiment a flor de pell.
    Petonets guapa

    ResponderEliminar
  4. Ooooooooooooooohhhhh em sembla impresionant... és tant fi i amb tant bon gust... És un record increible!! Felicitats guapa !! Mua!

    ResponderEliminar
  5. Hola Helena! A mi també m'han agradat molt! Són molt fins i amb molt de gust. Una abraçada desde Girona.

    ResponderEliminar
  6. Me encantan!! vamos a bautizar a mi sobrina el mes que viene.

    ResponderEliminar
  7. Deliciosos Helen! molt finets i bonics... i l'escrit fantàstic! aquests detalls encanten a tothom... un petó bonica

    ResponderEliminar