2/9/14

AMPLIANT FRONTERES!

Les vacances ja s'han acabat per a molts i ara toca esperar l'inici del curs escolar per tornar a agafar horaris, rutines, etc.

Aquesta època de vacances et permet disfrutar de la família, amics,... també deixar la ment en blanc i reflexionar amb el que estàs treballant, pensar i marcar-te objectius.

Doncs bé després de donar-hi moltes voltes un canvi important de 'drapets' és que afegirà  un IDIOMA per ampliar fronteres. 

Direu com pot ser ?

Aquest projecte va començar amb català perquè era l'idioma matern, en el qual m'expreso el dia a dia i amb el que em sento còmode a l'hora d'escriure; no tenint res en contra del castellà amb el qual no m'hi sentia o no m'hi veia capaç.
Però degut a les comandes que he anat tenint (dins i fora de Catalunya), la intenció d'ampliar mercat i algun comentari demanat-me que escrivís en castellà han fet que al final fés un cop de cap.

Així que a partir de d'avui les entrades passaran a  ser bilingües.

Espero que no sigui cap inconvenient per a ningú i que pugueu anar disfrutant de tot el que us aniré ensenyant!!!!

FELIZ RETORNO!

4 comentarios:

  1. Moltl be Helena, !!! ja tornem a tenir Drapets en forma!!!!

    ResponderEliminar
  2. Em sembla perfecte Elena, per tu suposarà una feina afegida, però tot i que el català ens l'estimem i el defensarem sempre no hem d'oblidar que les llegües són per comunicar-nos, i que per tant si tu tens encàrrecs fora de Catalunya és molt lògic i diu molt de la professional que ets que t'adrecis a la teva clientela en les dues llengües (també és educat).................i poc a poc amb l'anglès, que si treballes tant bé no trigaràs gaire!!!!! Molta sort Elena i ja saps que fa molt de temps que et segueixo.

    Anna

    ResponderEliminar
  3. Molt bona idea!!! Mai tindria que ser un problema parlar més d'un idioma :)))))

    ResponderEliminar