23/9/14

REGALO PARA UNA PROFESORA ESPECIAL

Mi hijo terminó la guardería el pasado Julio; tras dos años intensos teníamos que despedirnos.

El primer año fue duro para todos, ya que era de los pequeños de la clase, pero con su forma de ser fue buscando su sitio, y bien pronto se encontró como pez en el agua. 

A parte de aprender, llorar, reír, jugar, conocer nuevos amigos,... creó un vínculo muy especial con su profesora ya que la quería un montón y ella también a él. Para nosotros (los padres) tampoco era indiferente, la queríamos por su forma de ser, por el cariño que le mostraba y sobretodo por enseñarle los primeros pasos de la vida junto con nosotros. 

Estuve pensando qué le podíamos regalar; sabía que le gustaban mucho las cosas hechas a mano, así que qué mejor hacer algo así, algo que pudiera llevar siempre con ella y/o tenerlo presente en su día a día: UN NECESER / ESTUCHE y un CUENCO DE GANCHILLO (gracias Cris y Lua por el patrón del cuenco y por la pacienca en las dudas). 

Pero no sólo me quedé con esto, también pensé cómo entregárselo... tenía una foto de ellos dos abrazados y riéndose, así que la imprimí y la colgué del envoltorio junto con un escrito dándole las gracias por todo.

El último día mi hijo se lo entregó en mano, y yo cómo espectadora encontré que con sus caras y su entrañable abrazo era más que suficiente, no hacían falta palabras.


El meu fill va finalitzar la llar d'infants el passat Juliol; després de dos anys intensos havíem de despedir-nos.

El primer any va ser dur per a tots, ja que era dels petits de la clase, però amb la seva forma de ser va anar buscant el seu foradet, i ben aviat es va trobar com peix dins l'aigua.

A part d'aprendre molt, plorar, riure, jugar, conèixer nous amics,... va crear un vincle molt especial amb la seva professora, ja que l'estimava moltíssim i ella també a ell. Per a nosaltres (els pares) tampoc ens era indiferent, l'estimàvem per la seva forma de ser, per l'afecte que li mostrava i sobretor per ensenyar-li els primers passos de la vida amb naltros.

Vaig estar pensant què li podíem regalar; sabía que li agradaven molt les coses fetes a mà, així qué millor que fer una cosa així, alguna cosa que pogués portar sempre amb ella i tenir-ho present en el seu dia a dia: UN NECESSER / ESTOIG i una CISTELLA DE GANXET (gràcies Cris i Lua pel patró de la cistella i per la paciència amb els dubtes). 

Però no només em vaig quedar amb això, també vaig pensar com entregar-ho-li... Tenia una foto d'ells dos abraçats i rient, així que la vaig imprimir i la vaig penjar de l'envoltori junt amb un escrit donant les gràcies per tot.

L'últim dia el meu fill se'l va entregar en mà, i jo, com a espectadora vaig trobar que amb les sesves cares i la seva entranyable abraçada era més que suficient, no feien falta les paraules.
















Susana espero que te gustara y que puedas disfrutarlo
Susana espero que t'agradés i que el puguis disfrutar






9 comentarios:

  1. Quin detall més maco! Segur que li va encantar, la roba és molt bonica i el color del cistell preciós. Petons!

    ResponderEliminar
  2. Preciós, preciós preciós!!! Els detalls fets amb tant d'amor són els més bonics! M'encanta!!! I de res, només faltaria!!! ;)
    Petons!!!

    ResponderEliminar
  3. M'encanta!!! aquest cistell és preciós! Segur que la Susana deuria estar encantada. Un pto gran. M

    ResponderEliminar
  4. Estic més que convençuda que li va encantar...un regal fet i pensat amb el cor. M'encanta la combinació de l'estoig, i el color de la cistella...PERFECTAMENT TEIXIDA, aviat ens donaràs lliçons tu a nosaltres ;) Una abraçada!

    ResponderEliminar
  5. Segur que va ser un regal d'aquells que emocionen i que li va fer una il·lusió enorme.
    M'encanta la roba de fulles, jo en vuuuuuuulllllll!
    Molts petons

    ResponderEliminar
  6. És un detall encantador, molt amable de part vostra, la professora deu estar molt contenta. Et felicito per haver fet aquest regal i per saber agrair el treball ben fet a una educadora.

    ResponderEliminar
  7. Que bonic tot plegat Helen!! Trobo que són uns regals molt especials i fets amb molt de carinyu.
    Els tons són de tardor eeeh!! Per cert, avui ja fa fresqueta.
    Petonets gegants

    ResponderEliminar
  8. No puc dir res mes de tot el que han dit, es encantador .
    Un gest molt maco, així ensenyeu al nen els detalls d´agraiment .
    FELICITATS !!!!

    ResponderEliminar
  9. Quina preciositat, de ben segur que li va encantar. Molt dolç!

    ResponderEliminar