25/11/14

CALENDARIO DE ADVIENTO 2x1

Este año, después de darle muchas vueltas al diseño del calendario de adviento.... por fin tenemos uno asequible para todos los bolsillos!!!! 

Un ADVENT CALENDAR muy fácil de utilizar (incluso para los más peques), cada día se rellena el bolsillo y una vez terminado el día 24 de Diciembre nos servirá de adorno navideño para la puerta de entrada a casa, para la sala de estar, para el recibidor, para la cocina.... un uso libre para vuestra imaginación!!!! Todo un 2x1!!!

Ya tenéis calendario? Aún no lo tenéis? Pues no os despistéis, el mes de Diciembre está a punto de empezar, aunque aún estáis a tiempo de hacer el pedido a 'drapets'... Además, pueden ser estas telas u cualquier otra opción que os guste. Para escoger enviad un mail a: drapets@hotmail.com 



Aquest any, després de donar-hi moltes voltes al disseny del calendari d'advent... per fi en tenim un assequible per a totes les butxaques!!!

Un ADVENT CALENDAR molt fàcil d'utilitzar (inclús per als més petits), cada dia omplirem la butxaca i una vegada finalitzat el dia 24 de Desembre ens servirà com element decoratiu nadalenc per a la porta d'entrada a casa, per a la sala d'estar, pel rebedor, per la cuina... un ús lliure per a la vostra imaginació!!! Tot un 2x1!!!

Ja teniu calendari? Encara no el teniu? Doncs no us despisteu, el mes de Desembre està a punt de començar, tot i que encara esteu a temps de realitzar la comanda a 'drapets'... A més, poden ser aquestes teles o qualsevol altra opció que us agradi. Per escollir envieu un e-mail a: drapets@hotmail.com













9 comentarios:

  1. Un super detalle para fiestas Navideñas, esperaba un detalle y vedaderamente ya lo tengo
    Un gran acierto

    ResponderEliminar
  2. Helen, és preciós! les teles em sonen ;-) senzill però pràctic pq els nens tb puguin anar tatxant els dies! i l'eucaliptus quines ganes de posar-ne a casa per la olor que deixa. Bona setmana!

    ResponderEliminar
  3. quin disseny mes xulo, m'encanta!!! és super original!!!!! felicitats!!! espero que te'n demanin moltssssss!!!!!!
    maria

    ResponderEliminar
  4. Neni molt bona idea!!!!
    M'encanta!!!

    Molts petonets

    ResponderEliminar
  5. Helen es una idea genial!!!!!! M'agrada moltísssim, estic per copiarlo, jeje. Molts petons.

    ResponderEliminar
  6. Mol bona idea Helen! Ha quedat preciós! i les fotos també. Un pto gran! M

    ResponderEliminar
  7. M'encanta...ja t'ho he dit i hi torno!!! És senzill però no li falta res ;) Menys és més, sempre. Una abraçada!

    ResponderEliminar
  8. Quina passada...., m'agrada molt! Ets una artista...

    ResponderEliminar