5/12/14

BOLSA PARA EL TUPPER Y SUS VARIACIONES

Hacer regalos a personas que les gusta todo lo referente al DIY, handmade, etc. es muchas veces difícil acertar qué regalar. 

Empecé por regalar a mi madre la bolsa del tupper (tal como le digo yo) pero la intención era que guardara en ella sus cosas de ganchillo. Cómo la utlizaba mucho y le iba muy bien, seguí con otro regalo igual para Alícia de ganxetades, y otra para Cristina de noparisdecosir y otra para Laura de lua, y entre medio algunos encargos que ya os iré mostrando. 

Hoy os dejo con la de Lua, la hice con una tela que me encanta de Amy Butler, tenía fuerza por sí sola, y seguro que le habrá dado alguna que otra utilidad!

Con esta bolsa os deseo feliz fin de semana largo!!!! La semana que viene os muestro más cosas!









Fer regals a persones que els hi agrada tot el que fa referència al DIY, handmade, etc. és moltes vegades difícil de trobar el què regalar.

Vaig començar per regalar a la meva mare la bossa del tupper, (tal com l'anomeno jo) però la intenció era que hi guardés les seves coses de ganxet. La utilitzava molt i l'hi anava molt bé, d'aquesta van seguir els regals per l'Alícia de ganxetades, una per la Cristina de noparisdecosir i una per la Laura de lua, i algunes més que m'han encarregat que ja us aniré mostrant.

Avui us deixo amb la de la LUA, la vaig fer amb una tela que m'encanta de l'Amy Butler, tenia força per ella mateixa i segur que li haurà donar alguna utilitat!

Amb aquesta bossa us desitjo feliz cap de setmana llarg!!!! La pròxima setmana us ensenyo més coses!







5 comentarios:

  1. Nenaaaaaaaaaaaaaaa, no saps pas lo que l'estic fent servir!! cada dia me l'emporto a la feina amb el tupper! menys algun dia que no m'he fet tupper...jjejejeje!! M'encantaaaaaaaa, és preciós i a més fa "jo" total! :) mil gràcies guapi !! Muaaa!

    ResponderEliminar
  2. Ohhh Elena és preciosa! Jo també m'emporto el tupper cada dia a la feina! quina meravella. A veure si algun dia em decideixo i m'autoregalo una bosseta d'aquestes!. Moltes gràcies per contestar-m'ho tot tant ràpid!!!

    Gràcies Elena!!!

    ResponderEliminar
  3. Wooow! Helena, com m'agrada tot el que fas, jo perquè no porto tuper a la feina que si no t'encarregava una! Encara que per labors tsmbé és monísima!

    ResponderEliminar
  4. Sencilla, pratcia, elegante , ... es verdaderamente de mucha utilidad

    ResponderEliminar