12/1/14

VESTIT DE GALA

Durant dos anys de vida que porta el blog de 'drapets' en marxa, aquest m'ha donat moltes coses bones: encàrrecs (tots ells especials i diferents), aprendre coses noves, conèixer gent d'altres blogs de manera virtual.... En algún d'aquests casos he tingut la sort de que els/les 'bloggers' hagin passat del món virtual al real, podent-les haver conegut en persona.

Doncs bé, l'encàrrec que us ensenyaré avui és un d'aquests últims casos; me'l va fer la Júlia, una persona fantàstica i divertida i també una gran aficionada al patchwork!

Resulta que tenia una màquina de cosir bàsica i al veure que la seva afició anava a més, aquest mes de Desembre li van regalar una bona i millor màquina: una Bernina.
La seva màquina antiga volia regalar-la a la seva mare. Però a més de la màquina li volia regalar una funda per a aquesta.

I aquí és on va entrar 'drapets' en forma d'encàrrec; em va dir quatre coses per orientar-me i, després d'una tarda fent números pel patró, de triar teles 'tilda' i pensar en el disseny vaig començar a cosir. 

Així que el dia de Nadal li va poder regalar el conjunt i totes dos van estar molt contentes: la mare pels regals que va rebre i la Júlia perquè va encertar el vestit de gala!

Imatges per a disfrutar:
























13 comentarios:

  1. Com tots els treballs que fas, molt fi i original. Enhorabona i gràcies per compartir les teues creacions.

    Maite

    ResponderEliminar
  2. Un treball molt creatiu i quina exactitut en l´enllaç de les teles!!!
    Feliciatats!!!

    ResponderEliminar
  3. Quina funda per la Berni mes bonica. Blaus els meus colors preferits.

    petons.

    Olga

    ResponderEliminar
  4. Una funda fantastica, per la bernina, les convinacio de les teles Tilda molt acertada. M'agradat, Felicitats,

    ResponderEliminar
  5. Nena nena nenaaaaaaaaaa! Quina monada de funda per favoooooooor!!! és una cucada! Felicitats per la feina, pq t'ha quedat preciosa i super fineta!
    pd: jo no tinc funda a la meva màquina....Aquí ho deixo...jejejejjejee!! ;)

    ResponderEliminar
  6. Una funda SÚPER, m'encanten tots els detalls ;) Jo també ho deixo dit...com la Lua, no tinc funda per la meva Bernina, jejejejeje! Muaaaaa guapa!!!

    ResponderEliminar
  7. E n vista dels comentaris anteriors, jo tambe dic que tampoc tinc funda per la meva Bernina... si es que en tiniu alguna despistada ....
    No dic res mes

    ResponderEliminar
  8. De nou et vull donar les gràcies i dir-te que és super xula!!! No me'n canso d'anar a casa ma mare i mirar-me-la!! T'ha quedat excepcionalment perfecte i preciosa!!
    Ets una crack!!
    Que tinguis un bon aniversari demà!
    Molts petonets i gràcies per descriure'm amb tants bons ulls jijijiji

    ResponderEliminar
  9. Deliciosa!!! i amb teles Tilda! Segur que la Reyes està encantadíssima! Felices vigílies! un petonàs

    ResponderEliminar
  10. Hola Helen! T'he conegut a través del curs H!C i ja feia dies que volia dir-te que m'agrada molt el que fas! Tot es veu fet amb molta cura i "carinyu" i tan ben acabat! Compartim passió per la costura! jjjijjjij Fins aviat! ;D

    ResponderEliminar
  11. És espectacular! M'encanta el disseny i la combinació de teles tilda!

    ResponderEliminar
  12. T'ha quedat preciosa, Helen!!!! Tan fineta com sempre! Mare i filla estaran ben contentes :).
    Petonets!!

    ResponderEliminar